Affix Totaal

meer dan voetzorg

Energetisch


Als energetische behandelaar mag ik boodschappen van gene zijde ontvangen en doorgeven. Tijdens mijn sessies sta ik in contact met overledenen; “Ik kan ze horen, zien of voelen.” Het gebruik van mijn energetische  energieën   beschouw ik als een  bijzonderheid  waarmee ik veel mensen kan helpen hun vragen over het leven te beantwoorden en nabestaanden steunen in hun rouwproces.

Hoe werk ik als energetische behandelaar 

Na ontvangst in mijn praktijk bied ik je een kopje koffie of thee aan. Tijdens een eerste informeel gesprekje vertel ik wat ik hoor, zie of voel. Wanneer je iets wilt weten over een overleden dierbare is het prettig dat je een foto van deze persoon meeneemt, dat werkt makkelijker voor mij. Het kan gebeuren dat ik boodschappen doorkrijg, zonder dat daar een overleden persoon aan te pas komt. Ik praat heel open over alle onderwerpen die doorgegeven worden.

De boodschappen die ik doorkrijg maken het voor je wellicht makkelijker om bepaalde gebeurtenissen een plek te geven. De onderwerpen die bij mij behandeld worden liggen niet alleen in de privésfeer, het is heel goed mogelijk om zakelijke onderwerpen of problemen op de werkvloer etc. te bespreken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright © 2018. All Rights Reserved.