Affix Totaal

meer dan voetzorg

ProntoMan®

De eerste Voetverzorgingslijn met MRSA Bescherming

logo_prontoman zur Hornhautentfernung

 Prontoman Spray 75 ml

PRONTOMAN SPRAY 75 ML

Prontoman Spray is een gebruiksklare, waterachtige oplossing voor een antiseptische reiniging van huid- en nagelgebieden en mild weekmiddel voor eelt.

Op basis van verminderde oppervlaktespanning en de toepassing in sprayvorm ontsmet Prontoman Spray op een betrouwbare en pijnloze manier alle moeilijk toegankelijke gebieden. Infectierisico’s zoals multiresistente kiemen (MRSA) of mycotische ziekteverwekkers worden op veilige wijze weggenomen. Tegelijkertijd verzacht Prontoman Spray op een voorzichtige manier eelt. Voor atraumatische, veilige en snelle podologische behandelingen. Tot slot minimaliseert Prontoman Spray voet- en wondgeurtjes. Prontoman Spray kan bij huidwonden worden toegepast om infecties te voorkomen en de genezing te bevorderen.

De inhoudstoffen hebben zich al miljoenen keren klinisch bewezen, zijn dermatologisch onschadelijk en worden beschouwd als middel van eerste keuze bij de behandeling van wonden. Prontoman Spray heeft geen afremmend effect op de wondgenezing, vertoont geen cytotoxische, prikkelende, irriterende of sensibiliserende eigenschappen en kan zonder bezwaar langdurig worden gebruikt. Prontoman Spray is eveneen geschikt voor kinderen, diabetici en mensen met allergieën.

Gebruiksaanwijzing

 

Infecties voorkomen

Breng in situaties met een verhoogd infectierisico, zoals na een bezoek aan een zwembad of sauna, Prontoman Spray aan op droge voeten. Let er vooral op dat u ook de ruimte tussen de tenen bevochtigt. Na een inwerktijd van 2 minuten kunt u de voeten opnieuw afdrogen met een schone handdoek of ze aan de lucht laten drogen. Zo voorkomt u een voet- of nagelschimmelinfectie. Ook tampons die de podoloog heeft aangebracht, kunnen voor het verwisselen/verwijderen worden bevochtigd met Prontoman Spray. De tampon die mogelijk vastgeplakt zit aan het wondje, kan na een inwerktijd van enkele minuten op een atraumatische manier worden verwijderd, zonder het wondoppervlak te beschadigen. Prontoman Spray is te combineren met alle moderne wondbedekkingen.

Veiligheidswaarschuwingen

Prontoman Spray niet gelijktijdig met zeep, zalf, olie of gels gebruiken. Mag niet worden toegepast bij personen die allergisch zijn voor een van de inhoudsstoffen. Fles na gebruik sluiten en beschermen tegen directe zonnestralen. Een aangebroken fles binnen 12 weken opmaken. Uitsluitend voor uitwendig gebruik, niet innemen.

Samenstelling

Aqua purificata, 0,1% undecylenamidopropyl-betaïne, 0,1% polyaminopropyl-biguanide (polyhexanide)

 
 • Aloude receptuur met bewezen resultaat in praktijken en als zelfzorg-product
 • ProntoMan® is uitermate geschikt voor diabetici, ook wanneer de huid beschadigd is
 • Beschermt tegen infecties en ontsmet
 • [MRSA und c-MRSA]
 • ProntoMan® remt voet- en nagelschimmel
 • Het meest vriendelijke product voor huid en weefsel
 • ProntoMan® is zonder recept verkrijgbaar
 • ProntoMan® is verkrijgbaar bij: Affix totaal
 • Prontoman producten zijn toegevoegd aan het zorgprotocol schimmeldiagnostiek van Supplement.
  Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.
 • Prontoman producten vallen onder de Medische hulpmiddelen Klasse II A.
 •  
   

  Prontoman® Protect - Anti-voetschimmel spray

  ProntoMan ® Protect is een krachtige desinfecterende spray die bescherming biedt tegen infecties en schimmels en schadelijke bacteriën.
  Voetschimmel is overal daar, waar men op blote voeten loopt, zoals in zwembaden, hotels, etc. ProntoMan ® Protect verwijdert 99,9% van alle relevante bacteriën, schimmels en virussen.
  De huidverdraagzaamheid is getest door onafhankelijke laboratoria en gecertificeerd als, "zeer goed".

   
   
   

  Prontoman® Protect schoen - schoen desinfectie

  ProntoMan ® Schoen-Protect is een effectieve desinfecterende spray voor schoenen. Het verwijdert 99,9% van alle relevante bacteriën, schimmels en virussen.
  Geur wordt geminimaliseerd. ProntoMan ® schoen-Protect is vervaardigd uit een speciale elektrolyse proces van water en zout en desintegreert na het effect ervan terug naar zijn natuurlijke grondstoffen, water en zout. ProntoMan ® schoen-Protect is vrij van alcoholen, fenolen en formaldehyde, en is ook ideaal voor gebruik in schoenen van kinderen, diabetici en mensen met allergieën. ProntoMan ® schoen-Protect draagt bij aan het behoud van de gezondheid van uw voeten.

   

   
   
  ProntoMan® Schuim
  De medische voet- en beenverzorging

   

  Beschermt gedurende een lange periode tegen bacteriën en schimmels

  • Met verzorgend Panthenol
  • Regulerende Werking: Het huidbeeld wordt weer normaal en soepel
  • Stabiliserende Werking: Bij regelmatig gebruik herstelt de fysiologie van de huidstructuur
  • Beschermt gedurende lange periode tegen bacteriën en schimmels: Op de huid ligt een onzichtbare filmlaag
  • Cosmetisch product dat aan de de KVOG/KAG- normen voldoet

  Gebruik ProntoMan® Schuim

   

  • ProntoMan® verzorgingsschuim aanbrengen en voorzichtig inmasseren
  • Bij regelmatig aanbrengen ook op voeten en benen wordt door de regluerende en stabiliserende werking het huidbeeld genormaliseerd en soepel gehouden en wordt de fysiologische huidstructuur hersteld
  • Bijzonder geschikt voor dragers van compressiekousen omdat het schuim de kousen niet aantast
  • Het aantrekken van compressiekousen gaat ook aanzienlijk makkelijker. Prontoman® schuim verzorgt eveneens de huid onder de kousen. deze loopt n.l. het risico op uitdroging, infecties en huidirritaties
  ProntoMan® Bescherming tegen Voet- en Nagelschimmel

   

  Verzorging en ontsmetting van de Huid- en Nageloppervlakken

  • Beschermd gedurende lange periode tegen voet- en nagelschimmel
  • Ideaal voor de verzorging van sulcustamponades (ingroeiende nagels) en spangen (nagelbeugels)
  • Praktisch voor de patiënt om thuis te gebruiken
  • Medisch produkt Œ 0481

  Gebruik ProntoMan® Gel

  Ter voorkoming van nagel en huidschimmel van de voet en ter verzorging van de reeds aangedane voet

  • ProntoMan®Gel dün op de aangedane plekken aanbrengen en laten drogen. Zorg vooral dat de ruimte tussen de tenen droog is. De gel vormt een beschermende film, die nieuwe infecties voorkomt en de genezing ondersteunt.

  Ter voorkoming van infectie bij Unguis incarnatus

 

Copyright © 2018. All Rights Reserved.